Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)117g409kcal15.8g76.6g3.4g7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow234g187kcal9.8g30.4g2.1g7.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g146g161kcal4.4g4.7g14.6g0g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g2442kcal148.8g223.4g104.6g28.4g
Valittu annoskoko739g1221kcal74.4g111.7g52.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna369g611kcal37.2g55.9g26.2g7.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390