Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta33g88kcal2.4g16g1.6g1.6g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g19g70kcal2.6g13.7g0.5g0.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%116g70kcal3.7g8.3g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha291g483kcal55.3g0g29.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Basilika, tuore58g23kcal1.8g2.9g0.5g2.3g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g58g198kcal14.6g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g2009kcal170.4g92g106.8g13g
Valittu annoskoko738g1005kcal85.2g46g53.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna369g502kcal42.6g23g26.7g3.3g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159