Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1800g180kcal10.8g30.4g1.8g12.6g
Tomaatti 2250g512kcal12.6g77.6g6.7g31.5g
Paprika keltainen 1530g461kcal14.4g78g3.1g30.6g
Fetajuusto Apetina 8 %900g1350kcal144g0g72g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g900g2385kcal252g0g153g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14760g9777kcal867.6g372g473.2g149.4g
Valittu annoskoko7380g4888kcal433.8g186g236.6g74.7g
Annoskoko puolitettuna3690g2444kcal216.9g93g118.3g37.4g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720