Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g50g85kcal1g2.6g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1479g339kcal23.6g15g17g10.6g
Valittu annoskoko740g170kcal11.8g7.5g8.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna370g85kcal5.9g3.8g4.3g2.7g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026