Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g350g980kcal66.5g0g77g0g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1400g350kcal12.6g67.2g4.2g40.6g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)1400g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g25428kcal1237.2g366.4g2100.6g130.6g
Valittu annoskoko7392g12714kcal618.6g183.2g1050.3g65.3g
Annoskoko puolitettuna3696g6357kcal309.3g91.6g525.2g32.7g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530