Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)799g2774kcal167.9g8g231.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]533g1759kcal143.9g0g127.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2079g707kcal29.1g124.7g10.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2132g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1732g5943kcal176.5g1212.5g20.8g60.6g
Kuivahiiva, annos 11g59g211kcal26.4g23.4g3.5g0g
Oregano, kuivattu 11g33kcal1.2g2.3g1.1g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g23025kcal1090g2784.4g791g130.4g
Valittu annoskoko7392g11513kcal545g1392.2g395.5g65.2g
Annoskoko puolitettuna3696g5756kcal272.5g696.1g197.8g32.6g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744