Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4810g818kcal19.2g120.3g28.9g33.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1604g4009kcal240.5g49.7g320.7g0g
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g176g517kcal15.9g30g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g11120kcal572g477g776.4g94.6g
Valittu annoskoko7392g5560kcal286g238.5g388.2g47.3g
Annoskoko puolitettuna3696g2780kcal143g119.3g194.1g23.7g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175