Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 840g2770kcal84.8g487.5g29.4g96.6g
Vehnäjauho puolikarkea 2520g8647kcal256.8g1764g30.2g88.2g
Vesi3500g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g77g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 84g341kcal0g83.9g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 350g3095kcal0g0g350g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g29705kcal683.2g4670.8g819.2g369.6g
Valittu annoskoko7392g14853kcal341.6g2335.4g409.6g184.8g
Annoskoko puolitettuna3696g7426kcal170.8g1167.7g204.8g92.4g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098