Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5012g11098kcal877g0g852g0g
Kananmuna kuoreton 689g983kcal86.1g2.1g70.6g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka564g1015kcal28.2g37.8g84.6g16.9g
Sipuli (kuorittu)1128g305kcal14.7g54.1g2.3g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g26800kcal2012g188g2019g72.2g
Valittu annoskoko7392g13400kcal1006g94g1009.5g36.1g
Annoskoko puolitettuna3696g6700kcal503g47g504.8g18.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333