Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5040g7190kcal630g15.1g516.6g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g1872g6271kcal430.6g0g505.4g0g
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g33886kcal2132.6g34g2824.4g0g
Valittu annoskoko7392g16943kcal1066.3g17g1412.2g0g
Annoskoko puolitettuna3696g8471kcal533.2g8.5g706.1g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521