Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3012g904kcal30.1g120.5g9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1205g337kcal7.2g71.7g2.4g30.1g
Sipuli (kuorittu)1205g325kcal15.7g57.8g2.4g20.5g
Valkosipuli 422g457kcal33.3g68.7g2.5g8.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 163g1438kcal0g0g162.7g0g
Flora culinesse181g1337kcal0g0g148.2g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g1205g1084kcal12g72.3g84.3g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g11767kcal196.6g782g823g138.2g
Valittu annoskoko7392g5883kcal98.3g391g411.5g69.1g
Annoskoko puolitettuna3696g2942kcal49.2g195.5g205.8g34.6g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026