Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty2704g1839kcal40.6g397.5g5.4g21.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g781g219kcal4.7g46.5g1.6g19.5g
Palsternakka 1502g956kcal7.5g177.3g6g67.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1502g271kcal8.4g37.6g6g10.5g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84.1g1.4g4.2g
Kananmuna kuorineen punnittu361g454kcal39.7g1.1g32.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g541kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g9579kcal235.6g1522.8g227.4g259g
Valittu annoskoko7392g4790kcal117.8g761.4g113.7g129.5g
Annoskoko puolitettuna3696g2395kcal58.9g380.7g56.9g64.8g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641