Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)962g260kcal12.5g46.2g1.9g16.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g58g60kcal4.6g9.4g0.3g1.2g
Purjosipuli 96g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.4g1g10.8g
Selleri, annos 50g240g34kcal2.4g7.2g0g0g
Lanttu 240g69kcal2.4g11.1g0.7g4.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1442g1992kcal270.4g0g101g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2404g889kcal28.8g187.5g2.4g16.8g
Vesi, vesijohtovesi 1442g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4.8g15kcal0.5g1g0.5g2.1g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g7175kcal653.8g622.2g217.6g124g
Valittu annoskoko7392g3588kcal326.9g311.1g108.8g62g
Annoskoko puolitettuna3696g1794kcal163.5g155.6g54.4g31g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953