Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g80g432kcal0.2g0.2g47.9g0g
Katkarapu 599g410kcal86.5g0g6.6g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)80g140kcal1.6g2.8g13.6g3.5g
Sipuli (kuorittu)1199g324kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Valkosipuli 200g216kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 799g1584kcal11g14.4g159.8g35.2g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Katkarapu 3596g2460kcal519.3g0g39.6g0g
Ketsuppi 799g729kcal10g153.4g3.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g12912kcal1320g601.6g548.6g145.8g
Valittu annoskoko7392g6456kcal660g300.8g274.3g72.9g
Annoskoko puolitettuna3696g3228kcal330g150.4g137.2g36.5g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073