Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 22g31kcal2.1g0.4g2.4g0g
Punajuuri 27g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Riisi puuroutuva 7.1g24kcal0.4g5.4g0g0.2g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kevytmaitojuoma14g5.3kcal0.5g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g171kcal7.4g16.2g8.2g1.8g
Valittu annoskoko74g86kcal3.7g8.1g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal1.9g4.1g2.1g0.5g
Arvot/100g100g115kcal5g10.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878