Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g159kcal12.2g5.6g9.4g1.4g
Valittu annoskoko74g79kcal6.1g2.8g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g40kcal3.1g1.4g2.4g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8.2g3.8g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883