Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 23g5.4kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl13g3.7kcal0.6g0.2g0g0.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g3.1g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kadett juustoraaste (Arla)7.5g17kcal2.2g0.2g0.9g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g13g7.5kcal0.4g0.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g82kcal8.6g5g2.8g2g
Valittu annoskoko74g41kcal4.3g2.5g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna37g21kcal2.2g1.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g55kcal5.8g3.4g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089