Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g32g38kcal5.4g0.5g1.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g12g9kcal0.7g1.5g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 3.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g155kcal13g7.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko74g77kcal6.5g3.8g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g39kcal3.3g1.9g1.9g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457