Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton28g185kcal7.3g3.1g16.6g0.6g
Canderel makeutusjauhe1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.4g13kcal0.6g0.4g0.7g1g
Kookoshiutale 4.9g33kcal0.4g0.3g3.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)28g120kcal21.3g1.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g711kcal59.2g13g47.2g4.8g
Valittu annoskoko74g356kcal29.6g6.5g23.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna37g178kcal14.8g3.3g11.8g1.2g
Arvot/100g100g479kcal39.8g8.7g31.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892