Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g15g7.4kcal0.1g1.8g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g16g10kcal1.7g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9g9kcal0.9g0g0.6g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g355kcal8.8g36.2g19.2g0.8g
Valittu annoskoko74g178kcal4.4g18.1g9.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g89kcal2.2g9.1g4.8g0.2g
Arvot/100g100g240kcal5.9g24.4g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508