CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 13g42kcal1.4g7.8g0.3g1.3g
Kauralese 1.3g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Arla Apetina Feta 3%9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Paprika vihreä 4.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pinaatti 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 7g16kcal1.6g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g211kcal10.2g20.6g8.6g4g
Valittu annoskoko74g105kcal5.1g10.3g4.3g2g
Annoskoko puolitettuna37g53kcal2.6g5.2g2.2g1g
Arvot/100g100g142kcal6.9g13.8g5.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327