JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta35g53kcal7.1g0g2.8g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni rasvainen 0.8g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Olut, alkoholiton Nikolai7.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g129kcal15g3.2g6.2g0.4g
Valittu annoskoko74g65kcal7.5g1.6g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g32kcal3.8g0.8g1.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616