Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g14g39kcal0.6g4.3g2.1g0.8g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipulikuutiot rainbow11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]16g54kcal4.4g0g3.9g0g
Kananmuna kuoreton11g16kcal1.3g0g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g260kcal14g10.4g17.4g2g
Valittu annoskoko74g130kcal7g5.2g8.7g1g
Annoskoko puolitettuna37g65kcal3.5g2.6g4.4g0.5g
Arvot/100g100g175kcal9.4g7g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574