Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g36kcal2.7g5.1g0.2g1g
Viinietikka 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g90kcal5.8g13.2g0.4g3g
Valittu annoskoko74g45kcal2.9g6.6g0.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna37g23kcal1.5g3.3g0.1g0.8g
Arvot/100g100g61kcal3.9g8.9g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954