Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)6.3g16kcal1.1g0.2g1.2g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g30g33kcal6g0g1.5g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g8.5g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi vähäsuolainen 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g17g7.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g145kcal15.2g3.4g7.8g0.4g
Valittu annoskoko75g73kcal7.6g1.7g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g36kcal3.8g0.9g2g0.1g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848