Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g54kcal0.8g3.2g4g1.2g
Valittu annoskoko75g27kcal0.4g1.6g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g14kcal0.2g0.8g1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839