Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)34g46kcal6.7g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g185kcal15.4g5g11.4g0.8g
Valittu annoskoko74g93kcal7.7g2.5g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal3.9g1.3g2.9g0.2g
Arvot/100g100g125kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883