Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g2.7g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Kanasuikaleet kariniemi11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g53kcal6g4.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko75g27kcal3g2.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g13kcal1.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4g2.8g0.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207