Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke9g9kcal1.7g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g14g8.2kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g70kcal4.4g8.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko75g35kcal2.2g4.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g18kcal1.1g2.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2.9g5.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736