Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 47g18kcal0.5g3.3g0.1g1.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g7g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.4g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g12g8.6kcal0.9g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g130kcal6.2g10.2g6.4g2.8g
Valittu annoskoko75g65kcal3.1g5.1g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g33kcal1.6g2.6g1.6g0.7g
Arvot/100g100g88kcal4.2g6.8g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154