Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 26g29kcal5.6g0g0.7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 18g13kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g93kcal11.6g1.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko75g46kcal5.8g0.7g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g23kcal2.9g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g62kcal7.8g0.9g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003