Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g5.6g16kcal1g0g1.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%5.1g14kcal1.5g0.1g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g13g23kcal0.3g0.9g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g318kcal21.6g2.4g24.6g0g
Valittu annoskoko75g159kcal10.8g1.2g12.3g0g
Annoskoko puolitettuna37g80kcal5.4g0.6g6.2g0g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.6g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954