Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g4.2g14kcal0.5g2.7g0.1g0.5g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)4.2g15kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g4.2g14kcal0.5g3.1g0.2g0.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g4.2g15kcal0.3g3.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g141kcal3.6g23.8g4g1.6g
Valittu annoskoko75g71kcal1.8g11.9g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g35kcal0.9g6g1g0.4g
Arvot/100g100g95kcal2.4g15.9g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874