Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Keräkaali, 100g35g8.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2g17kcal0g0g2g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g214kcal11g4g17.2g1.4g
Valittu annoskoko75g107kcal5.5g2g8.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g54kcal2.8g1g4.3g0.4g
Arvot/100g100g143kcal7.4g2.7g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472