TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)5.7g15kcal0.4g2.8g0.3g0.6g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g44g57kcal9.2g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g182kcal21.4g9.8g8g1.4g
Valittu annoskoko75g91kcal10.7g4.9g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal5.4g2.5g2g0.4g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808