Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 55g41kcal1g8.4g0.1g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Etikkakurkku 5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton5.5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.6g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g101kcal2.4g18.6g1g1.4g
Valittu annoskoko75g51kcal1.2g9.3g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g25kcal0.6g4.7g0.3g0.4g
Arvot/100g100g68kcal1.6g12.4g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580