Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 250g268kcal57.7g0g3.7g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika keskiarvo 63g18kcal0.6g2.7g0.3g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g34g20kcal1.8g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g858kcal130g37.2g18g12.8g
Valittu annoskoko740g429kcal65g18.6g9g6.4g
Annoskoko puolitettuna370g214kcal32.5g9.3g4.5g3.2g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872