Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.198g1088kcal2g2g118.7g0g
Sokeri 168g683kcal0g168g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.9g32kcal0g7.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 163g233kcal20.4g0.5g16.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 193g662kcal19.7g135g2.3g6.8g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g5429kcal85.2g634g275.4g13.6g
Valittu annoskoko740g2715kcal42.6g317g137.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna370g1357kcal21.3g158.5g68.9g3.4g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059