Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g417g1417kcal58.3g0g129.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2000g1200kcal30g260g2g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Veripalttu (Tapola), annos 200g1333g3053kcal146.7g226.7g213.3g0g
Vesi3333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g11515kcal475.2g1008.8g690.2g50.2g
Valittu annoskoko7400g5758kcal237.6g504.4g345.1g25.1g
Annoskoko puolitettuna3700g2879kcal118.8g252.2g172.6g12.6g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337