Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta146g219kcal29.2g0g11.7g0.1g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g52g18kcal1.4g2.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1483g555kcal69g13.6g24.6g6.2g
Valittu annoskoko741g278kcal34.5g6.8g12.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna371g139kcal17.3g3.4g6.2g1.6g
Arvot/100g100g37kcal4.7g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572