Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 452g148kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Juustokumina jeera (), annos 6g20g71kcal3.6g8.8g4.5g2.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4000g1400kcal64g276g4g56g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 44g143kcal4g6.2g11.4g0.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g600g1008kcal52.2g24g84g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14824g5988kcal265.8g762.2g212.4g160.4g
Valittu annoskoko7412g2994kcal132.9g381.1g106.2g80.2g
Annoskoko puolitettuna3706g1497kcal66.5g190.6g53.1g40.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219