Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4324g1211kcal47.6g207.5g17.3g129.7g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1802g3423kcal270.2g0g270.2g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g751g450kcal7.5g33.8g30g4.5g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g480g360kcal86.5g2.4g4.8g0g
Auringonkukkaöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g11950kcal823.6g487.4g764.6g268.4g
Valittu annoskoko7416g5975kcal411.8g243.7g382.3g134.2g
Annoskoko puolitettuna3708g2988kcal205.9g121.9g191.2g67.1g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789