Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4501g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1801g702kcal12.6g162g0g46.8g
Sokeri 191g777kcal0g191.1g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g900g3439kcal135g675.2g27g73.8g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g9835kcal295.2g2056.6g54g241.2g
Valittu annoskoko7416g4918kcal147.6g1028.3g27g120.6g
Annoskoko puolitettuna3708g2459kcal73.8g514.2g13.5g60.3g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970