Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2406g3994kcal457.1g0g240.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g421g312kcal18.9g54.3g0.8g0g
Vesi1504g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 722g218kcal6.8g36.8g1.4g14.4g
Paprika punainen 722g211kcal6.8g32.5g2.9g13.7g
Sipuli (kuorittu)662g179kcal8.6g31.8g1.3g11.2g
Valkosipuli 301g326kcal23.8g49g1.8g6.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Herkkusieni säilyke 602g102kcal12.6g1.2g1.8g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g11082kcal1087.6g426.8g528.8g129.8g
Valittu annoskoko7416g5541kcal543.8g213.4g264.4g64.9g
Annoskoko puolitettuna3708g2771kcal271.9g106.7g132.2g32.5g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437