Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2575g2894kcal544.1g0g77.2g0g
Lanttu 1545g446kcal15.4g71.1g4.6g27.8g
Sipuli 361g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 103g112kcal8.1g16.8g0.6g2.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 721g1631kcal115.4g3.6g129.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2060g3296kcal55.6g55.6g309g0g
Sinappi 52g68kcal2.3g7.3g3.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g17110kcal1490.8g343.4g1050g74g
Valittu annoskoko7416g8555kcal745.4g171.7g525g37g
Annoskoko puolitettuna3708g4277kcal372.7g85.9g262.5g18.5g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085