Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen437g1231kcal47.6g212.1g29.7g13.5g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g148g594kcal8.2g6.5g59.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g157g608kcal23.6g4.7g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g4865kcal158.8g446.6g288.2g27g
Valittu annoskoko742g2433kcal79.4g223.3g144.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna371g1216kcal39.7g111.7g72.1g6.8g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890