Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi294g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 29g22kcal3.9g0.3g0.1g2g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g281kcal0g0g31.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 383g1313kcal39g267.9g4.6g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g3233kcal85.8g536.4g73g30.8g
Valittu annoskoko742g1617kcal42.9g268.2g36.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna371g808kcal21.5g134.1g18.3g7.7g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760