Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g88g315kcal24.5g1.7g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2327kcal148.8g61.2g167g11.4g
Valittu annoskoko742g1163kcal74.4g30.6g83.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna371g582kcal37.2g15.3g41.8g2.9g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318