Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 202g51kcal1g8.5g0.4g3.8g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Parsakaali brokkoli 18g6.1kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Timjami 1.8g5kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 350g807kcal44.2g2.7g69.7g0.1g
Oliiviöljy 44g387kcal0g0g43.8g0g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2572kcal95.6g31.4g228.6g19.2g
Valittu annoskoko742g1286kcal47.8g15.7g114.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna371g643kcal23.9g7.9g57.2g4.8g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996