Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g233g384kcal46.6g0g23.3g0g
Herkkusieni 128g20kcal2.7g0.4g0.4g1.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g291g102kcal4.7g20.1g0.3g4.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g33g29kcal1g1.1g2.3g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g5.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Soijakastike 11g6.3kcal0.5g1g0g0g
Ketsuppi, Heinz23g24kcal0.2g5.6g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g1401kcal114g73g73.8g13.8g
Valittu annoskoko742g700kcal57g36.5g36.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna371g350kcal28.5g18.3g18.5g3.5g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726